Здр колеги имам малко проблемче-алармата ми е фабрична-поне така мисля,дистанционното е почти квадратно черно с емблемата на алфа ромео,но като го натискам-никакъв резултат,въртях в багажника долу в дясно с ключа за палене,казаха ми,че било за алармата- пак нищо и има малко копче между плафоните,като го натискам мига само диода и до там.Някой знае ли нещо повече?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Фабрична аларма 164
Collapse
X
-
-
Ето обяснение как се активира дистанционното.
http://www.digest.net/alfa/FAQ/164/b409501.htm
По принцип при включване на алармата с ключа трябва да се разпищи.При теб незнам защо не сработва.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от dragomia Покажи съобщение...обхвата му е 1-2м....sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщениеОригиналната аларма е пълен боклук.Само проблеми създава.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеМдаам наскоро и брах ядове . Датчика за отворена врата на предна дясна ми бъгна и заводската аларма пищи на умряло .Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от dragomia Покажи съобщениеАз за сега нямам проблем със аларматасамо обхвата де .
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Няма как да имаш по голям обхват на дистанционното , защото работи с инфрачервени лъчи (като тези на ТВ). При мен проблема го реших с нова аларма , заводската е голям боклук.Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
Alfa 166 2.4 JTD 2003г.
Comment
-
Аз съм с аларма Gemini 1160.Като гледах срока на гаранцията излиза,че е вече на 16 години и работи.Вярно,че има някой проблеми,като централното не сработва при активиране,но другитефункции си ги има.
Лично аз не мисля,че фабричната аларма е боклук.По-скоро има нужда от профилактика.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
Comment